HOME


CERERE DE OFERTE


Solicit oferte de colaborare (extrem de avantajoasa pentru ambele parti) pe tema legilor ereditatii prezentate in acest site, din partea cercetatorilor romani buni cunoscatori ai limbii engleze, care in prezent se ocupa cu cercetarea biomoleculara (biochimica, biomedicala, genetica medicala) in SUA, Canada, Anglia sau alte tari cu nivel avansat de cercetari in domeniile mentionate.
Ofertele se trimit prin e-mail la adresa danciu@prodanciu.ro si trebuie sa contina cateva date despre ofertant si anume: - numele si prenumele;
- varsta;
- adresa personala de e-mail;
- institutia de cercetare in care activeaza in prezent, cu mentionarea adreselor de e-mail si de website ale acesteia;
- numarul lucrarilor stiintifice publicate deja in reviste de specialitate cotate ISI, precizand numarul celor la care este singur autor;
- titlul unei singure lucrari si al revistei cotata ISI in care a fost publicata;
- alte date relevante. ex: participarea la congrese, conferinte, este deschis catre nou, etc.
Dupa analizarea ofertelor, contractul de colaborare va fi incheiat cu un singur ofertant.
Colaborarea va necesita si efectuarea de catre ofertantul ales a unor cercetari specifice in cadrul si sub tutela Institutiei de cercetare in care el activeaza acum, fapt ce presupune sa aiba o buna pozitie in acea Institutie si deci puterea de a convinge factorii de decizie sa-i aloce mijloacele necesare. Mentionez ca aceste cercetari vor fi, in mod sigur, si in interesul Institutiei respective.

Detalii despre obiectul concret al colaborarii vor putea primi numai cei care transmit datele cerute mai sus. Acum pot dezvalui doar faptul ca finalizarea proiectului de colaborare va marca inceputul unei ascensiuni de exceptie in cariera colaboratorului ales, caruia, pe langa alte avantaje, ii va asigura si gloria eterna. Totodata, va da un impuls spectaculos cercetarii de excelenta, in special in domeniul geneticii medicale, iar Institutiei in care se vor desfasura cercetarile legate de acest proiect, ii va spori mult prestigiul.

Marin Danciu

Contact | Recomanda cunoscutilor tai | Seteaza ProDanciu ca pagina de start

2007 - 2010 © ProDanciu.ro.
Folosirea in scopuri comerciale a descoperirilor prezentate in acest site, precum si/sau a procedurilor de aplicare a lor, este permisa numai cu acordul prealabil al autorului acestora, Marin DANCIU.